Skābais krēms ir viens no vienkāršākajiem un pieejamākajiem konditorejas izstrādājumu pildījumiem. Turklāt tas attiecas gan uz sastāvdaļu komplektu, gan uz gatavošanas tehnoloģiju. Iespējams, tāpēc skābā krējuma lietošana ir tik izplatīta.
Visbiežāk skābo krēmu gatavo biskvīta kūkām, medus kūkām, saldajam krējumam, kūku pildījumam.
SASTĀVDAĻAS
Skābais krējums 15-25% (kā jums ir)
pūdercukurs – 500 gr. ņem 100 gramus skābā krējuma. pūdercukurs (vai pēc garšas!)
SOLI PASOLI RECEPTE AR FOTO
Panākumu atslēga, gatavojot sulīgu, biezu un garšīgu skābo krējumu kūkām un desertiem, ir svaigs, bezskābes skābais krējums. Turklāt tas ir skābs krējums, nevis skābā krējuma produkts. Dabiskums ir pirmais nosacījums. Otrais nosacījums ir skābā krējuma tauku saturs. Jums vajadzētu ņemt treknāko skābo krējumu, ko atrodat savos veikalos.
Šonedēļ sinoptiķi steidzās pavēstīt jaunāko laika prognozi; sen tā nebūs bijis
VIDEO:
Protams, vislabāk ir ņemt mājās gatavotu pilna tauku satura skābo krējumu. Ideālā gadījumā tas ir 30-35%, bet ar šādiem procentiem jūs bieži neredzat skābo krējumu pilsētas lielveikalu plauktos. Šodien man ir 20% skābs krējums.
Trešais svarīgais nosacījums ir cukura vietā izmantot pūdercukuru, jo… Cukurs atšķaida krējumu. Šeit jūs varat izvēlēties vienkārši samalt nepieciešamo cukura daudzumu kafijas dzirnaviņās vai blenderī līdz pūdercukura stāvoklim, vai arī ņemt veikalā nopērkamo pulveri.
Un vēl viens nepieciešams īpaši svarīgs nosacījums garšīgam pūkainam krēmam ir… par šo nosačijumu tālāk rakstā plus viss apraksts soli ap solim.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Nekad neglabājiet tur sīpolus: tie pārvērtīsies “putriņā”
- Stiprs sniegs un temperatūra nokritusies līdz -25°C: ko sagaidīt decembrim sākoties
- Lieliski salāti aizņemtām dienām – vienkāršs biešu un gurķu salikums, kas priecē ar savu sātīgumu un garšu
- Kāpēc daudzas sievietes mūsdienās izvēlas mainīt savu dzīvi pat pēc 30 vai 40 gadu kopdzīves — 7 iemesli
- Kā intervijā pareizi atbildēt uz jautājumu “Kāpēc jūs pametāt savu iepriekšējo darbavietu?”
- Ņemu glāzi kefīra, mazliet maltās gaļas un pēc neilga laika ceļu galdā lieliskas vakariņas visai ģimenei








